Scheidingsmediation

Mediation is de snelste en goedkoopste manier om uw scheiding of andere geschillen die u met elkaar heeft op te lossen. De kosten van het mediationtraject deelt u, tenzij u hierover samen andere afspraken maakt. In het mediationtraject wordt het verleden afgesloten en worden er goede afspraken gemaakt voor de toekomst. Heeft u beperkt de tijd of wilt u alles zo snel mogelijk afwikkelen dan bieden wij verschillende mogelijkheden aan om het mediationtraject naar uw wensen in te delen.
Lees meer

Procederen

Het kan zijn dat u er niet uitkomt met uw ex-partner. In dat geval zal u een advocaat moeten inschakelen om uw zaak aan de rechter voor te leggen. Wij denken graag met u mee en geven u een helder advies. Op die manier weet u waar u aan toe bent en wat uw mogelijkheden en kansen in een procedure zijn.
Lees meer

Scheidingscoaching

Scheiden is niet alleen een praktische en financiële zaak. Het is vooral een emotioneel proces. Een scheiding wordt door veel mensen ervaren als een emotionele achtbaan. Het kan zijn dat de emoties u dusdanig in de weg zitten dat u op dit moment niet goed in staat bent om goede beslissingen te nemen. Bij scheidingscoaching kijken wij met u wat u nodig heeft om het verleden af te sluiten om op een voor u goede manier weer verder te gaan. Bij scheidingscoaching wordt er geen juridisch advies gegeven.
Lees meer