Scheidingsmediation

Scheidingsmediation is de snelste en goedkoopste manier om te scheiden. Met mediation sluit u het verleden af en maakt u samen met uw ex-partner goede afspraken over de toekomst. Dat doet u onder leiding van een mediator. Meestal zijn vier tot zes gesprekken genoeg om alle afspraken te maken en vast te leggen, maar maatwerk is mogelijk. De kosten van het mediationtraject kunt u delen.

Lees meer over scheidingsmediation

Procederen

Zijn u en uw ex-partner er in overleg niet (helemaal) uitgekomen? Dan moet u de zaak of de punten waar u het niet over eens bent aan de rechter voorleggen. Hiervoor heeft u ieder een advocaat nodig. Had u al een mediator? Dan zal deze de zaak doorverwijzen. De mediator mag u of uw ex-partner namelijk niet zelf bijstaan. Als u gaat procederen denken wij graag met u mee en geven wij u helder advies over uw kansen en mogelijkheden.

Lees meer over procederen

Scheidingscoaching

Scheiden doet u niet alleen praktisch en financieel. Het is vooral ook een emotioneel proces. Als uw emoties u daarbij zo in de weg zitten dat u niet in staat bent om de juiste beslissingen te nemen, kan scheidingscoaching uitkomst bieden. Bij scheidingscoaching krijgt u geen juridisch advies, maar kijken wij samen met u wat u nodig heeft om het verleden af te sluiten en op een goede manier weer verder te gaan.

Lees meer over scheidingscoaching