Jennie Heuwekemeijer - Office Manager

Jennie Heuwekemeijer - Office Manager

Jennie werkt sinds oktober 2020 als office manager bij Kemmers Familie Advocaten. Als u belt dan is de kans groot dat u haar aan de lijn krijgt! Dankzij haar communicatieachtergrond is zij in staat om goed te luisteren, de hoofdlijnen te filteren, uw vragen in begrijpelijke taal te beantwoorden en u door te verwijzen naar de juiste advocaat. 

Lees meer over Jennie

Mieke Kemmers - Advocaat & mediator

Mieke Kemmers - Advocaat & mediator

Mieke Kemmers is sinds 2001 advocaat. Naast verschillende juridische opleidingen heeft zij de opleiding Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling afgerond. U kunt bij haar terecht voor scheidingsmediation, een procedure en scheidingscoaching. Mieke heeft veel mensenkennis, oog voor haar klanten en is oplossingsgericht.

Lees meer over Mieke

Hinka Hoekstra - Advocaat, mediator

Hinka Hoekstra - Advocaat, mediator

Hinka Hoekstra is sinds 2011 advocaat. Daarnaast is zij gespecialiseerd echtscheidingsmediator. Wilt u samen afspraken maken of gaat u procederen? U bent bij Hinka in zeer goede handen. In haar aanpak is Hinka gedreven, enthousiast, duidelijk en concreet. Ze geeft u graag een eerlijke inschatting van uw kansen en mogelijkheden.

Lees meer over Hinka