Wie zijn we?

Een advocatenkantoor in Hoorn met een spreeklocatie in Amsterdam dat zich richt op het familierecht van deze tijd; dat is Kemmers Familie Advocaten. Wij bieden verschillende diensten aan waarbij u een specifieke situatie kan oplossen, in deze aanpak staan altijd de belangen van uw (toekomstige) gezin centraal. Wij willen niet alleen in de rechtszaal voor u klaarstaan, maar helpen ook door middel van scheidingsmediation en persoonlijke coaching. Lees meer over wie wij zijn.

Wat doen we?

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Komt u er niet uit met uw ex-partner? Een scheidingsadvocaat zal u in dat geval bijstaan om uw zaak aan de rechter voor te leggen. Samen met uw echtscheidingsadvocaat bespreekt u tijdens een kennismakingsgesprek uw situatie. Aan de hand hiervan maakt uw echtscheidingsadvocaat een plan van aanpak. Een beschrijving van uw kansen zijn onderdeel van dit plan en uw echtscheidingsadvocaat zal u hier zo duidelijk mogelijk over informeren. Lees meer over de echtscheidingsprocedure en de kosten van een echtscheiding.

Echtscheidingsmediation Amsterdam

De snelste en voordeligste manier om uw scheiding met elkaar op te lossen is door middel van echtscheidingsmediation. Tijdens mediationgesprekken worden er duidelijke afspraken gemaakt voor de toekomst, waarmee het verleden op een goede manier kan worden afgesloten. De scheidingsmediatior is in dit gesprek de persoon die u beiden adviseert en informeert. Ook krijgt u advies over hoe u bijvoorbeeld samen ouder kunt zijn. Het doel van een mediationgesprek is dus dat u niet alleen advies krijgt over de juridische en fiscale aspecten van een scheiding, maar ook de emotionele.

Waar een echtscheidingsadvocaat er alleen is voor de ondersteuning van één persoon, is de scheidingsmediator er voor beide partijen. Het belang van de mediator is dan ook om een overeenstemming te vinden die voor beide partijen werkbaar is. Lees meer over hoe mediation in zijn werk gaat, de kosten en de duur van een mediationtraject.

Echtscheidingscoaching Amsterdam

Kemmers Familie Advocaten biedt ook scheidingscoaching aan. Scheiden is immers niet alleen een praktische en financiële zaak. Als u behoefte heeft aan emotionele ondersteuning is scheidingscoaching de gepaste oplossing voor u. Waar een echtscheidingsadvocaat u vooral helpt met juridisch advies, is onze scheidingscoaching er vooral op gericht om u op weg te helpen zodat u in staat bent om goede beslissingen te nemen. Gedurende een kennismakingsgesprek beslist u samen met uw echtscheidingscoach wat u met de coaching wilt bereiken. Na afloop van dit gesprek beslist u of u door wilt gaan met het coachingstraject. Lees meer over hoeveel tijd dit coachingstraject in beslag neemt en wat de kosten zijn.

Wij streven ernaar om de tijd voor u te nemen, zodat we een duidelijk beeld kunnen vormen van uw situatie. Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken wij uw situatie. Zodat we uiteindelijk een duidelijk plan van aanpak voor u kunnen opstellen. Het eerste half uur van het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. Dit gesprek kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden, in Amsterdam of Hoorn.

Plan kosteloos kennismakingsgesprek