Scheidingscoaching

 

Scheiden doet u niet alleen praktisch en financieel. Scheiden is vooral ook een emotioneel proces. Als uw emoties u daarbij zo in de weg zitten dat u niet in staat bent om de juiste beslissingen te nemen, kan scheidingscoaching uitkomst bieden. Bij scheidingscoaching krijgt u geen juridisch advies, maar kijken wij samen met u wat u nodig heeft om het verleden af te sluiten en op een goede manier weer verder te gaan.

Zo bespreken we, afhankelijk van uw coachvraag, de aanleiding voor de scheiding en de scheidingsbeslissing. Ook bespreken we de gedachten en emoties die een constructief overleg over de scheiding in de weg staan. Als dat nodig is zullen we daarbij ook de communicatiepatronen van u en uw ex-partner bespreken. Want alleen als u in staat bent om effectief met elkaar te communiceren kunt u samen duurzame afspraken maken.

 

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Een coachingtraject bestaat uit zeven tot negen gesprekken. Afhankelijk van uw coachvraag zijn er meer of minder gesprekken mogelijk. Tussen twee coachingsgesprekken zitten altijd minimaal twee weken.

 

Hoe werken we?

Het eerste kennismakingsgesprek met de scheidingscoach is kosteloos. In dit gesprek bespreken we uw situatie en inventariseren we wat u met de coaching wilt bereiken. Na afloop van dit gesprek beslist u of u doorgaat met het coachingstraject. Als u doorgaat, leggen we de afspraken vast in een opdrachtbevestiging. Het coachingstraject gaat pas van start als u de opdrachtbevestiging heeft ondertekend.

 

Hoeveel kost scheidingscoaching?

Het eerste kennismakingsgesprek kost u niets. Als u besluit om door te gaan met het coachingstraject, bedragen de kosten € 75 per uur exclusief BTW. U kunt een afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen. Zegt u binnen 24 uur af? Dan worden de kosten van het gesprek alsnog bij u in rekening gebracht.

 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.