6. uitsn info over120573008

Scheidingscoaching

Scheiden is niet alleen een praktische en financiële zaak. Het is vooral een emotioneel proces. Een scheiding wordt door veel mensen ervaren als een emotionele achtbaan. Het kan zijn dat de emoties u dusdanig in de weg zitten dat u op dit moment niet goed in staat bent om goede beslissingen te nemen. Bij scheidingscoaching kijken wij met u wat u nodig heeft om het verleden af te sluiten om op een voor u goede manier weer verder te gaan. Bij scheidingscoaching wordt er geen juridisch advies gegeven.

Hoe is onze werkwijze?

In een eerste gesprek bespreekt u uw situatie met uw scheidingscoach. Tijdens dit gesprek wordt met u geïnventariseerd wat u met de coaching zou willen bereiken. Na afloop van het eerste gesprek beslist u of u doorgaat met het coachingstraject.

De afspraken tussen u en de coach worden vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Het coachingstraject gaat pas van start als u de opdrachtbevestiging heeft ondertekend.

Hoeveel tijd neemt een coachingstraject in beslag?

Een coachingtraject bestaat uit ongeveer 7 tot 9 gesprekken. Tijdens het eerste gesprek zal met u het doel van de scheidingscoaching worden bepaald. Afhankelijk van de coachvraag zijn er minder of meer gesprekken mogelijk. Tussen coachingsgesprekken zitten minimaal twee weken.

Wat zijn de kosten van scheidingscoaching?

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Na dit gesprek besluit u of u door wilt gaan met de coaching. De kosten van een coachingsgesprek van een uur bedragen € 75 exclusief BTW. Een afspraak kan tot 24 uur worden afgezegd. Bij afzegging van het gesprek binnen 24 uur worden de kosten van het gesprek alsnog bij u in rekening gebracht. Neem contact op voor een gratis kennismaking.

KENNISMAKINGSGESPREK?

Maak online een afspraak voor een kennismakings- gesprek; telefonisch of op ons kantoor in Hoorn of Amsterdam.

Plan een afspraak