Scheidingsmediation

In het eerste gesprek maken wij afspraken met u over de kosten. In dat gesprek kunnen wij met elkaar een uurtarief afspreken of een vaste prijs voor het hele mediationtraject. Het uurtarief voor scheidingsmediation bedraagt €185 exclusief BTW.
Lees meer

Procederen

In het eerste gesprek maken wij afspraken met u over de kosten. Als u niet in aanmerking komt voor de gefinancierde rechtsbijstand, spreken wij een uurtarief met u af. Het uurtarief bedraagt € 185 exclusief BTW. Als uw zaak zich er voor leent, kunnen er ook vaste prijsafspraken worden gemaakt.
Lees meer

Scheidingscoaching

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Na dit gesprek besluit u of u door wilt gaan met de coaching. Een coachingtraject bestaat uit ongeveer 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn er minder of meer gesprekken mogelijk. De kosten van een coachingsgesprek van een uur bedragen € 75 exclusief BTW. Een afspraak kan tot 24 uur worden afgezegd. Bij afzegging van het gesprek binnen 24 uur worden de kosten van het gesprek alsnog bij u in rekening gebracht.
Lees meer