Wie zijn we?

Kemmers Familie Advocaten is een advocatenkantoor uit Hoorn dat zich richt op het familierecht van deze tijd. Wij kunnen u verschillende oplossingen bieden voor uw specifieke situatie waarbij de belangen van uw (toekomstige) gezin centraal staan. Onze aanpak is uniek, wij staan niet alleen in de rechtszaal voor u klaar, maar helpen ook door middel van bemiddeling en persoonlijke coaching.

Wat doen we?

Procederen

Het kan zijn dat u er niet uitkomt met uw ex-partner. In dat geval zal u een scheidingsadvocaat moeten inschakelen om uw zaak aan de rechter voor te leggen. Aan de hand van een kennismakingsgesprek maakt u samen met uw echtscheidingsadvocaat een plan van aanpak. Uw scheidingsadvocaat zal u hierin zo helder mogelijk informeren over uw kansen. Lees meer informatie over de echtscheidingsprocedure en de kosten van een echtscheiding.

Echtscheidingsmediation

Echtscheidingsmediation is de snelste en voordeligste manier om uw scheiding met elkaar op te lossen. Het verleden wordt afgesloten en er worden duidelijke afspraken gemaakt voor de toekomst tijdens dit mediationgesprek. De mediator is in dit gesprek niet alleen de persoon die u beide adviseert en informeert, maar geeft u ook advies over hoe u bijvoorbeeld samen ouder kunt zijn. Een echtscheidingsmediator heeft dus niet alleen kennis van juridische en fiscale aspecten van een scheiding, maar ook de emotionele.

Bij mediation is er geen sprake van een echtscheidingsadvocaat voor één persoon. De scheidingsmediator is er voor beide partijen. De mediator bemiddelt naar een overeenstemming die voor beide werkbaar is. Lees meer over hoe scheidingsmediation in zijn werk gaat, de kosten en de duur van een mediationtraject.

Echtscheidingscoaching

Een andere dienst die Kemmers Familie Advocaten aanbiedt is scheidingscoaching. Coaching is vooral belangrijk als u behoefte heeft aan emotionele ondersteuning. Waar een echtscheidingsadvocaat u vooral helpt met juridisch advies, is scheidingscoaching er vooral om u op weg te helpen zodat u in staat bent om goede beslissingen te nemen. Tijdens een kennismakingsgesprek beslist u samen met uw echtscheidingscoach wat u met de coaching wilt bereiken. Na afloop van het eerste gesprek beslist u of u door wilt gaan met het coachingstraject. Lees meer over hoeveel tijd dit coachingstraject in beslag neemt en wat de kosten zijn.

Tijdens een kostloos kennismakingsgesprek bespreken wij uw zaak. Dit kan telefonisch of persoonlijk op ons kantoor in Hoorn of spreeklocatie in Amsterdam. Omdat we ons graag een goed beeld vormen van uw situatie, nemen wij de tijd voor u. Zodat we een duidelijk plan van aanpak voor u kunnen opstellen. Het eerste half uur van het eerste gesprek is altijd kosteloos.

Plan een gratis kennismakingsgesprek.