4. uitsn referenties 110617637

Referenties

 "Hallo Mieke,

Mijn ervaringen met jouw kantoor waren top! Snel geholpen. Professioneel juridisch advies. En jij en jouw collega's stonden me met iedere vraag netjes en eerlijk te woord, ongeacht waar ik voor belde of mailde.

Nogmaals dank!"

Met vriendelijke groet,

- Anoniem

"Wanneer je een advocaat nodig hebt in familiezaken, moet je onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen op je advocaat. Vanaf het eerste gesprek met Mieke Kemmers merkte ik, dat ik in haar deskundigheid en ervaring kon vertrouwen. Mieke vat moeilijke onderwerpen begrijpelijk en scherp samen. Ze zoekt naar oplossingen die niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst goed werken.
Ze staat voor je klaar en neemt de tijd om je rustig mee te nemen in soms moeilijke en emotionele keuzes.
Ik hoop geen familie advocaat meer nodig te hebben, maar als dat wel zo is, schakel ik Mieke direct weer in.

Ik raad haar dan ook zeer aan!"

- H. Jongenburger

"Mieke Kemmers brengt als ervaren advocaat in familiezaken balans en rust als het gaat om het uitwerken van de regelingen je kind. De emoties lopen dan soms flink op en dan is het fijn dat je advocaat niet alleen meedenkt in (juridische) oplossingen maar ook een helder kader meegeeft. Dat helpt enorm. Ook het belang van het kind is steeds in beeld.

Daarnaast is Mieke absoluut een prettig mens en open in de omgang."

- JH te Amsterdam

"Kemmers Familie Advocaten is een advocatenkantoor dat snel werk levert en alles tot in de puntjes verzorgd. Mieke Kemmers is een advocaat die weet waar ze voor staat. Ze volstaat haar vak en legt haar ziel en zaligheid hierin. Ze is echt begaan met de situatie en doet er alles aan om dit tot een correct en eerlijk einde te laten komen. Naast het feit dat ze mijn advocaat is, is ze voor mij ook een vertrouwenspersoon bij wie ik alles kwijt kan. Een heel fijn mens!"

- Anoniem

WAT PAST BIJ MIJ?

Kies welke vorm van dienstverlening bij u past.

 Mediation
 Procederen
 Scheidingscoaching

KENNISMAKINGSGESPREK?

Maak online een afspraak voor een kennismakings- gesprek; telefonisch of op ons kantoor in Hoorn of Amsterdam.

Plan een afspraak